Revaalia korraldas stiilse moedemonstratsiooni

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soengumood soosib pruune erinevates variatsioonides.
Soengumood soosib pruune erinevates variatsioonides. Foto: Meelis Meilbaum

Rakveres asuv Revaalia salong korraldas oma viieteistkümnendal tegutsemisaastal läinud laupäeval Rakvere teatrisaalis suurejoonelise moesõu, mis võlus publikut oma efektsuse, tempokuse ja humoorikusega.


Tiina Mälbergi lavastatud tempokas sõus nägi lisaks efektsele suvemoe esitlusele ka teatrinäitlejaid superstaare parodeerimas.

Näiteks riigikogu liige Indrek Saar jäljendas ülitäpselt Tina Turnerit, teatri direktor Joonas Tartu Elvis Presleyt ja näitleja Ülle Lichtfeldt Michael Jacksonit. Moelaval näitasid aga kõrget taset esteetika- ja tantsukooli modellid, kelle ükski samm catwalk'il ei reetnud kogenematust.

Revaalia salongi omanik Kersti Suve rääkis, et kogu sõu lähtus Wella moesuundadest eelseisvaks suveks, kuid kuna tegemist oli suure teatrisaaliga, siis paisutati need eesootavad trendid modellide peal palju suuremaks.

Aastate eest korraldati samalaadne moesõu toonases ööklubis Exclusive, vahepeal pole hooaja eel Rakveres nii suurt ettevõtmist korraldatud.

"See on väga suur töö, kuid meil oli hea meeskond ja kõik toimis väga hästi," kiitis Suve kõiki koostööpartnereid nii teatrist kui ka mujalt.

Neljas osas toimunud moesõus näidati Eesti tippmoeloojate kostüüme, soengud ja meik oli Revaalia töötajate kätetöö. Kohal oli näiteks ka staardisainer Gerly Tinn.

Kersti Suve sõnul soosib lähim soengumood rikkalikult värve, häbeneda ei tasu mitme värvi kasutamist korraga ega särtsakust.

Suve sõnul pole majanduslangus inimesi juuksurisalongist eemale peletanud. Klientuuri on pigem juurdegi tulnud.

Revaalia salong alustas 15 aasta eest väikeses kangialuses Tallinna tänavas nn Bresti kindluses, edasi laieneti Virma pubi kõrval asuvatesse ruumidesse ning kolme aasta eest koliti selle praegusesse asukohta endises Mikromaailma majas. Kokku töötab Revaalias 14 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles