Oprah Winfrey vahetas mehe sõbranna vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey Foto: Scanpix Sweden

Telemaailma kroonimata kuninganna Oprah Winfrey viskas oma elukaaslase majast välja ning kolib kokku oma parima sõbrannaga.


Ei tea, kas just selle tõttu või hoopis selle kiuste, et Oprah oma populaarsest jutusaatest loobus, julgeb ta näidata enda tõelist mina.

Nädalalehe National Enquirer andmetel saatis 56-aastane Oprah minema viisteist aastat tema kõrval olnud Stedman Grahami, et sõbranna Gayle King saaks sisse kolida.

Sõprade sõnul on Oprah väsinud elamast valedega.

Naised on tundnud teineteist kolmkümmend aastat ning soovivad ülejäänud elu koos elada. Nad on teadlikud, et nende puhul hakatakse kohe kahtlustama lesbisuhet, kuid sellest nad ei hoolivat.

Oprah on varem kurtnud, et kahjuks ei leidu ühtegi head väljendit kahe naise vahelise sügava sõprussuhte kohta. Ta ei mõista, miks üldse on vaja igat asja tembeldada ja lähedases suhtes seksuaalsust näha.

Naised on visanud nalja, et kui üks neist olnuks mees, siis oleks nad juba ammu abielus.

Sõprade teada tahtis Oprah seda sammu astuda juba varem, kuid kartis fännide reaktsiooni.

Oprah ja Gayle hakkavad elama koos Chicago korteris ning neil on eraldi magamistoad. Kodust välja löödud Stedman peab aga endale uue elupaiga leidma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles