Oprah Winfrey keerab uue lehekülje

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey Foto: SCANPIX

Jutusaadete kuninganna Oprah Winfrey alustab uut saatesarja, mis kannab nime «Oprah`s Next Chapter».

Oprah uus saatesari kajastab maailma mõjukate ja kuulsate isikute elu ning tegevust, kirjutab The Telegraph.

Kaabeltelevisiooni Oprah Winfrey Network (OWN) esindaja sõnul peaks uus saatesari USAs vaatajateni jõudma 2011. aasta lõpul. Saade hakkab eetris olema kolm korda nädalas.

See on üks OWNi uuest viiest saatesarjast. Teised on tõsielusari kantrilaulja Shania Twainiga, jutusaade, mida juhib Oprah Winfrey sõber Gayle King ning sarjad, kus astuvad üles mitmed erinevad kuulsused, kaasa arvatud ka Lady Gaga ja James Cameron.

OWN töötab ööpäevaringselt ja peaks jõudma alates järgmise aasta jaanuarist 70 miljonisse USA kodusse.

Oprah teatas möödunud aasta novembris, et lõpetab ülimenuka «The Oprah Winfrey Show» tegemise. See sari on kestnud 25 aastat.

Staari sõnul ta tundis, et nüüd on õige aeg uus lehekülg pöörata.

«The Oprah Winfrey Show» on oma pika eetrisolemise ajal püstitanud mitmeid vaatajarekordeid ning seda saadet näidatakse rohkem kui 140 riigis.

56-aastane Oprah Winfrey on ajakirja Forbes andmetel üks telemaastikul kõige enam teeniv kuulsus. Tema varanduse suurus on väidetavalt 2,3 miljardit dollarit (27 miljardit krooni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles