Öörahurikkuja süüdistab Kuslapit kehavigastuse tekitamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voldemar Kuslap.
Voldemar Kuslap. Foto: Heino Käos

Öörahu rikkunud noori korrale kutsuma läinud Voldemar Kuslap jättis ühe poisi näpu väidetavalt ukse vahele.


Kuslap selgitas, et oli samal õhtul tulnud sugulase matuselt ning üritas magama jääda. Juba kella viie või kuue paiku kostnud alt korruselt kõrvulukustav lärm ning muusika. «See häiris päris kõvasti. Võtsin unetableti sisse, et magama jääda, aga see mul ei õnnestunud. Vaatasin, et hea küll, ma kannatan kella üheteistkümneni välja.»

Kui kell pool 12 pidu endiselt täies hoos oli ei pidanud Kuslap enam vastu ning läks noori korrale kutsuma. «Ma olin tõesti vihane ning käskisin neil muusika kinni keerata. Ma tõesti raputasin teda,» kirjeldas Kuslap sündmuste käiku.

Kuslap rääkis, et viskas ühe noormehe välja ning väljus seejärel ka ise ning tõmbas enda järel ukse kinni. «Rohkem ma ei tea midagi.»

Peokorteri perenaine rääkis, et ta poeg selgitanud hiljem, et tõesti tuli üks nende lemmiklaul ja nad panid muusika kõvasti. «Selle peale oli meie ülevalt naaber alla tulnud ja teinud siin omakohut, mis lõppes väga halvasti.»

Pereema sõnul oli Kuslap tulnud kõigepealt pojale kallale ning käskinud pidulistel lahkuda, mille peale poisid hakkasidki lahkuma. Kui kolmas poiss hakkas välja minema ja käed olid juba ukse vahel, löödi uks pauguga kinni, mille tagajärjel näpp eemaldus.

«Praegu tuleb välja, et on korrarikkujate rünnak korrakutsujate vastu. Kas see on normaalne?» oli Kuslap imestunud.

Osa näpust ilma jäänud poisi vanemad on Voldemar Kuslapi peale raevus. Ilmselt just nemad andsid ka asjale ametliku käigu ja nädalavahetusel sündmused peab selgitama politsei juurdlus.

Politseile teadaolevalt tuli poisil osa sõrmest amputeerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles