Meiginipid: täidlasemad huuled ilma ilukirurgiata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täidlased, kaunid huuled milline naine neist ei unistaks? Reeglina on vaid kaks võimalust, kuidas omale tõeliselt uhket musisuud saada: sa oled kas sündinud täidlaste huultega või lased omale kunstaineid huultesse süstida.

Ilusüstid on aga riskantsed. Selleks, et huuled jääksid ilusalt täidlased, peab süsti tegija olema väga täpse käega ning teadma, kuhu tuleks süstid teha, et säiliks huulte loomulik kuju. Oleme ju kõik näinud, milliseks muutuvad huuled, mis on liiga palju ilusüste pidanud läbi elama, kirjutab Divine Caroline.

Aga siin on hea uudis: lisaks ilusüstidele on võimalik oma huuli meigi abil näiliselt täidlasemaks muuta. Meigitooted võimaldavad soovitud näojooni esile tuua ja varje luua järsku on viltune nina sirge, ümar nägu tundub kitsamana ja huuled täidlasemad.

Mida läheb tarvis, et täidlasemaid huuli «tekitada»? Heledat, läbikumavat meigipliiatsit (mitmefunktsiooniline pliiats või peitepliiats); läbipaistvat huulepliiatsit, mis oleks vaid natukene tumedam kui su loomulik huuletoon ja läbipaistvat huulepulka või -läiget.

Üldine reegel on selline, et kõik, mida rõhutatakse, tõuseb esile ja kõik, mida varjutatakse, jääb märkamatuks. Kui kasutad aga nii rõhutamist kui varjutamist, saad huuled kergesti täidlasemaks muuta.

Järgi neid juhiseid:

  1. Niisuta kõigepealt oma huuli, sest mida niiskemad on huuled, seda täidlasemad need tunduvad. Otsi poelettidelt spetsiaalselt huulte niisutamiseks mõeldud tooteid.
  2. Võta meigipliiats ja kasuta seda vaid huulte keskosas. Aseta nimetissõrm huulte keskele, nii saad mõõta, kui laialt tuleks meigipliiatsiga huultele joonistada. Vaata, et teeksid meigipliiatsiga üle ka huulte keskosa ülemise ja alumise ääre. Ettevaatust, et sa oma huulte loomulikku kontuuri ei ületaks.
  3. Võta huulepliiats ja värvi sellega huulte nurkadesse jäävad ääred, sulatades huulepliiatsi tooni huulte äärtel veidi kokku meigipliiatsiga tehtud heleda osaga.
  4. Hajuta sõrme abil meigipliiatsiga tehtud heledat osa veidike, et ei jääks järske ülemineku jooni.
  5. Kõige viimasena kanna huultele läbipaistev huulepulk või -läige. Mida läbipaistvam see on, seda parem, sest siis kumavad joonistatud kontuurid ja rõhutatud keskosa paremini läbi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles