Millisel päeval on naistel kõige suurem seksiisu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millisel päeval tahavad naised kõige rohkem seksida? Teadlaste sõnul on selleks päevaks just laupäev. Kui soovite veelgi täpsemalt teada, siis väidetavalt on naiste libiido kõige kõrgemal tasemel laupäeva õhtul kell 11.

Spetsiaalne uuring viidi mõni aeg tagasi läbi Suurbritannias. Uuringust selgus, et vähemalt kolmandik naistest olid oma seksuaaleluga rahul. Ülejäänud naised süüdistasid aga stressirohket eluviisi ja vaba aja puudumist selles, et neil esineb libiidoga probleeme, kirjutab Genius Beauty.

Samuti selgus, et mõned naised süüdistavad seksiisu puudumises ka halba ilma. Suurbritannias, kus ilm on sageli vihmane ja kõle, ütles lausa 40 protsenti uuringus osalenutest, et nemad ei saa ilma tõttu seksi nautida.

Kuigi ühes varasemas uuringus tehti kindlaks, et parim aeg seksimiseks on neljapäeva hommik, selgus nüüd, et naiste libiido on kõrgeimal tasemel hoopis laupäeva õhtul.

Kallid naised, kas olete täheldanud, millal teil seksiisu kõige suurem on ja mis seda mõjutab?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles