Läti justiitsminister tahtis end valest ametist vabastada

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Latvia's President Valdis Zatlers (L) invites Minister of Interior Affairs Mareks Seglins to meeting in Riga January 14, 2009. Zatlers, speaking after riots in the economically troubled nation, threatened on Wednesday to take steps to dissolve parliament if it failed soon to give people more rights to force early elections. REUTERS/Ints Kalnins (LATVIA)
Latvia's President Valdis Zatlers (L) invites Minister of Interior Affairs Mareks Seglins to meeting in Riga January 14, 2009. Zatlers, speaking after riots in the economically troubled nation, threatened on Wednesday to take steps to dissolve parliament if it failed soon to give people more rights to force early elections. REUTERS/Ints Kalnins (LATVIA) Foto: INTS KALNINS/REUTERS

Läti peaminister Valdis Dombrovskis palus ametist lahkuda kavatsevalt justiitsminister Mareks Segliņšilt, et see esitaks uue, ilma vigadeta tagasiastumisavalduse - nimelt oli too valitsusjuhile kirjutanud, et soovib tagasi astuda tervishoiuministri kohalt.


Dombrovskis viitas sellele, et ta on juba saanud ametliku tagasiastumisteate tervishoiuminister Baiba Rozentālelt ning palub seetõttu Segliņšil oma palve ümber formuleerida, edastas LETA.

Läti peaminister sai täna lahkumisavalduse neljalt Rahvaparteisse kuuluvalt ministrilt, kelle erakond otsustas koalitsioonist lahkuda.

Lisaks justiitsministrile ja tervishoiuministrile astuvad tagasi ka regionaalarengu minister Edgars Zalāns ja välisminister Māris Riekstiņš - viimane jätkab siiski kohustuste täitmist kuni oma järglase ametisse nimetamiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles