BrainStorm esitleb uut albumit

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BrainStorm.
BrainStorm. Foto: DENIS SINYAKOV/REUTERS

Läti

poprock

'i ikoon BrainStorm mängib reedel, 26. märtsil Tallinnas Rock Cafés ning laupäeval, 27. märtsil Tartu klubis Illusion.


Mõlemal esinemisel kõlavad lood bändi 15. märtsil ilmunud albumilt „Years & Seconds", aga samuti ansambli viimase kümnendi hitid.



Jutuks ülesastumised on osakene ansambli vastset plaati presenteerivast tuurist, mille jooksul BrainStorm esineb Minskis, Peterburis, Moskvas, Londonis ja USAs Texases Austinis.

Londoni legendaarse klubi Jazz Cafe piletid on juba välja müüd, Moskvas andis ansambel suure publikuhuvi tõttu lisakontserdi.

BrainStormi liikmete sõnul ootavad nad just Eesti kontserte suure põnevusega. „Meil on Eestis olnud alati vägevad sõud ja võimsad järelpeod," ütlevad mehed.

BrainStormi kõrval saab kontsertidel näha ja kuulda Eesti muusikaauhindade galaõhtul Eesti avalikkuse teadvusse vuhisenud "läti pandat" ehk ansamblit Instrument, kelle lugu „Lifejacket is Under Your Seat" on tuntud Eestigi raadiojaamade kaudu, ning konkursi „Delfi noortebänd 2008" võitjat ja „Eesti laul 2010" finalisti Groundhog Dayd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles