Maxima korraldab Pärnus laada

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Maxima korraldab laupäeval ja pühapäeval oma Riia maanteel asuva XXX kaupluse esises parklas laada, kuhu oodatakse kauplema kõiki väiketootjaid ja talupidajaid.


Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul on soov ka sellel aastal pakkuda kohalikele talupidajatele sümboolse tasu eest kauplemisvõimalust.

"Tahame pakkuda väiketootjatele võimalust oma toodanguga kaubelda ja klientidele võimalust osta eestimaiseid tooteid, mida kaubanduskeskustes ei leidu," rääkis Erilaid. "Väiketootjatel on kahjuks väiksemate kaubakoguste tõttu üsna keeruline suurtesse ketikauplustesse müügile pääseda, ent nüüd on selleks soodus võimalus."

Kuigi esimestel laatadel ei olnud kaubapakkujate hulk veel väga suur, on sellenädalasele laadale registreerunute hulk Erilaiu teatel juba üle 20. Laadal pakutakse käsitööd ja põllumajandussaadusi. Saab soetada loodustooteid, värsket ja suitsutatud kala, jaanalinnuliha ja -mune, suitsutatud lihatooteid, käsitsi valmistatud komme ja teisi maiustusi ning palju muud.

Laat on avatud mõlemal päeval 10-15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles