Testi end: mida rinnad iseloomust paljastavad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiu Roosmaa kollektsioon Kuldnõela galal 05.03.10
Tiiu Roosmaa kollektsioon Kuldnõela galal 05.03.10 Foto: Jelena Rudi

Naist kohates langeb mehe silm sagedasti esimesena tema rindadele ning pole ka midagi imestada - uhke büst võib oma perenaise kohta nii mõndagi välja lobiseda.


Kuna kõikidesse maailma asjadesse ei pea surmtõsiselt suhtuma, siis toome siinkohal ära veebilehe Woman.ru lühikese selgituse sellest, mida erineva suurusega rinnad nende kandjast pajatada võiksid.

ARBUUS

Selliste rindade omanik annaks silmagi pilgutamata pool kuningriiki vaid isikliku mugavuse eest. Ta teeb hästi süüa ja kasutab seda oskust tihti ära. Ta hindab kõrgelt meeste tähelepanu, kuid ei pea seksi naudinguks number üks. Ta eelistab huuled suudluseks välja sirutada, mitte ise suudelda. See naine võtab elult kõik!

MELON

Selliste rindade omanik usub, et kinder-küche-kirche-tüüpi naiste aeg on ammuilma möödas. Ta on naine, kes on valmis oma kallimaga kas või maailma lõppu põrutama. Ta on targem kui välja paistab. Ta oskab ühtmoodi hästi arutleda nii filosoofilistel kui meikimisega seotud teemadel. Tahab saada kõike nüüd ja kohe, tal on raske prioriteete seada. Ei vii paljusid alustatud asju lõpuni.

GREIP

Selliste rindade omanik peidab hoolikalt oma õrna hinge. Ta jumaldab romantilisi lollusi, kuigi ta seda alati ei tunnista. Ta otsib mehes eelkõige sõpra ja isa, mitte armukest. Ta on võimeline terve elu vaid ühte inimest armastama. Oma hingepõhjas on ta suur laps. Ta tahab eranditult kõigile meeldida, sest teab, et paradiisi satuvad vaid head tüdrukud. Teda vaevab lõputu täiuseiha. Ta usub, et täiuslikkusel pole piire ning teeb pidevalt enda kallal tööd.

PIRN

Selliste rindade omanik on reeglina kuratlikult seksikas. Ta unistab kanda kõiki maailma kleite, proovida kõiki toite ning sõita läbi kõik maailma maad. Ta lausa jumaldab uusi elamusi. Hinges on ta tõeline romantik. Ta peab ennast korraga looja kätetööks ja maailmanabaks.

VIRSIK

Selliste rindade omanik räägib harva telefoniga vähem kui 15 minutit. Ta teab täpselt, mida ta meestelt tahab. Ta eelistab partnerlussuhet. Ta on endaga rahul ning süüdistab oma hädades pigem teisi.

LAIM

Selliste rindade omanik on tõeline koketeerija. Samas vihkab ta isegi meeldivaid üllatusi. Ta usub, et kõige parem uudis on uudise puudumine. Ta eelistab mehi, kellele saab loota, kuigi ta meeldib hoopis pahadele poistele. Tal on särav huumorimeel ning talle meeldib filosofeerida heas seltskonnas klaasikese veini taga. Ta teab kõike moest, kuid ei esine selle oskusega pidevalt.

Tundsid ennast ära?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles