Uusi töökohti: nõukogude aja esindaja

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõukogude inimene
Nõukogude inimene Foto: AFP / Scanpix

Turismifirma otsib inimest, kes kehastaks tõetruult nõukogude inimest.


Homo soveticust

plaanitakse raha eest välismaa turistidele näitama hakata. «Üheks välismaalaste enimnõutud ekskursiooniks on «Mälestusi nõukogude ajast»,» seisab tööpakkumises. «Lisaks väärtustavad turistid järjest enam suhtlemist kohalike elanikega, kes ei ole iga päev tööl turismisektoris. Seetõttu soovime leida inimest, kelle elukeskkond (korteri sisustus) oleks võimalikult nõukogude ajastu truu ja keda oleks võimalik antud ekskursiooni käigus lühidalt külastada.»

Kandidaat peab olema avatud suhtleja, valdama inglise keelt ja elama nõukogude ajastu stiilist lähtuvas elukeskkonnas (ei pea olema midagi erakordset ja võib olla täiesti tavaline korter). Kasuks tuleb korteri asukoht Lasnamäel ja rohkesti vaba aega, kuna tellimused võivad klientidelt tulla võrdlemisi lühikese etteteatamise ajaga. Kandideerimiseks peab saatma tööandjale korteri pildi.

Pakkumisega saab lähemalt tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles