Karm elu: fännid varastasid One Directioni staarilt alukad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Payne, Harry Styles
Liam Payne, Harry Styles Foto: SCANPIX

One Directioni hullunud fännid panid Sydney hotellist pihta laulja Liam Payne'i aluspesu ning hiljem tabati 13-aastane tüdruk tema punaseid Calvin Kleini boksereid kandmast.

20-aastane staar viibis Jonah's Whale Beachi hotellis, kui kuus teismelist tüdrukut ja kaheksa-aastane poiss näppasid tema alukad, mis rippusid hotelli rõdul, vahendab Contactmusic.

«Ma pole iial kummalisema asja peale üles ärganud. Tuleb veider päev, kui sa oled porgandpaljalt voodis ja keegi üritab su rõduust lahti murda,» säutsus Liam Twitteris.

«Hmm, keegi varastas mu bokserid. Mul on nii piinlik! Asi juhtus nii - käisin nendega surfamas ja hotellitöötaja pani need rõdule kuivama. Keegi ronis rõdule ja varastas need.»

Bändi turvatöötaja märkas hiljem samu punaseid boksereid 13-aastase tüdruku jalas. Kui temaga rääkima mindi, ehmus tüdruk ja jooksis minema. Fänn rääkis hiljem kohalikule meediale, et kardab tehtu pärast pahandustesse sattuda, kuna varastamine on ju seadusevastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles