Magamisasend reedab suhte sügavust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrvuti või kaisus?
Kõrvuti või kaisus? Foto: Caro / Scanpix

Kas pöörate armsamaga teineteisele selja niipea, kui õhtul tuli kustub?


Magamisasendeid uurinud briti doktor Pam Spurr väidab, et see, kuidas partnerid voodis magavad, räägib nii mõndagi nende omavahelistest suhetest, vahendab Expressen. Toome siinkohal ära mõned kõige tavalisemad magamisasendid ning nende varjatud tähenduse. Kas nõustud või lükkad ümber?

Lusikas

- Naine magab seljaga mehe poole ning mees hoiab teda kaisus.

Tähendus: mees on kaitsev ja üsna traditsionaalne. Ta hellitab sind meelsasti üle terve keha, kuid ole siiski tähelepanelik. Kui ta sinu kõrval lebades sind eriti suudlema ei kipu, võib suhe platooniliseks jäädagi.

- Mees magab naise kaisus.

Tähendus: naine on suhte alustala ning väga hoolitsev ning isegi emalik. Mees ei karda vastutust naisele usaldada ning nõnda ongi naine mehe emotsionaalseks ankruks. Kõik on hästi, kuniks naise vajadusi ära ei unustata.

Seljad vastamisi

Partnerid magavad seljad vastamisi ning nende vahele jääb suur tühimik.

Tähendus: läheduse puudumine võib näidata seda, et te muutute üksteisest järjest sõltumatumaks. Kui see mõlemale sobib, siis pole probleemi, vähemalt seni, kuni üksteisele korralikult head ööd soovitakse. Kindlasti ei tohiks seda asendit kasutada selleks, et partnerit n-ö välja lülitada.

Kõrvale nügitud

Üks partneritest sirutab end voodis laiali kui meritäht, samal ajal kui teine voodiservale üritab klammerduda.

Tähendus: laiutav pool domineerib ka suhtes ning on tõenäoliselt küllalt isekas ja ei pane teise vajadusi tähele. Kui oled see, keda voodiserva tõrjutakse, siis püüa päeva jooksul endasse nii palju kindlust koguda, et õhtul oma voodipoole kätte jõuaksid võidelda.

Sõltuvus

Üks partneritest lamab selja peal, teine toetub tema väljasirutatud käele.

Tähendus: seljal magaja kiirgab tundekindlust ning tunneb heameelt selle üle, kui saab jagada end kaaslasega, kes ehk rohkem tuge vajab.

Topeltsõnum

Üks partneritest lebab looteasendis ning on näoga kaaslase poole, kes on tema poole seljaga.

Tähendus: looteasendis magaja vajab midagi, mida ta väljendadagi ei oska. Seljaga kaaslase poole magaja ei tea partneri vajadustest midagi. On aeg omavahel rääkida.

Allaheitlik

Üks partneritest magab kõhuli, sõrmed teise poole sirutatud. Teine magab selja peal või külili.

Tähendus: kõhuli magaja on pehme ja kuulekas, tema partner aga juhtija tüüpi.

Kirglik

Partnerid on teineteise ümber keerdunud, et kehakontakt oleks maksimaalne.

Tähendus: see suhe on täis kirge ja tundeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles