Hopkins: anorektikutest modellidel pole hinge

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Anthony Hopkins
Sir Anthony Hopkins Foto: WENN
Veterannäitleja Anthony Hopkins võttis sõna popkultuuri teemadel, kritiseerides nii meediastaar Paris Hiltonit kui kondiseid modelle.

72-aastase mehe hinnangul kahtleb ta selles, kas Hiltoni peas ka mingit mõttetegevust võiks toimuda, vahendab Digitalspy.

«Vaatad punasele vaibale, näed Paris Hiltonit ja teisi selliseid inimesi ning mõtled, et kas neil seal üleval ka midagi toimub? Me elame päris veidral ajal,» ütles Hopkins.

Näitleja jätkas, et käis hiljuti oma abikaasa palvel poes ja oli jahmunud, nähes kauplusesse paigutatud telerist moeshow’d.

«Mõtlesin, et kõikvõimas jumal, kuhu me ometi jõudnud oleme? Need tüdrukud on anorektilised, kõnnivad nagu masinad, ilma hingeta…» kirjeldas Hopkins saadud šokki.

«See on masside orjastamine ja mõnes mõttes on see fašistlik. Ja see on androgüünne, inimhing on androgüünne. Minu arvates inimesed ei mõtle enam, aga võib-olla olen ma lihtsalt vana,» lõpetas staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles