Milleks mulle vibraator?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vibraatorist printsi küll ei saa, kuid lõbusaks abimeheks on see siiski.
Vibraatorist printsi küll ei saa, kuid lõbusaks abimeheks on see siiski. Foto: DDP/Scanpix

Erootilised lelud ei ole enam ammu meeste pärusmaa, pigem vastupidi - järjest rohkem naisi sirutab käe surisevate sõprade poole.


Vibraator aitab naistel enda keha tundma õppida ja seksuaalsust avastada ning muudab seksuaalelu partneriga veelgi nauditavamaks. Küllap seetõttu kuulub vibraator viie tähtsama «elektrilise» kodumasina hulka, arvab seksinõustaja Dania Schiftan väljaandes Blick.

Vibraatori abil on võimalik jälgida ja tunnetada, kuidas keha vibreerimisele ja erinevatele võngetele vastab. Ka mehed saavad vibraatori abil oma keha erogeenseid tsoone avastada.

Paraku reageerivad paljud mehed vibraatorist kuuldes küllalt närviliselt, teab nõustaja. Selle põhjus on lihtne: nad tunnevad end sellest «vidinast» ohustatuna.

Meeste peas võivad keerlema hakata mõtted nagu «mis siis, kui minu peenis on väiksem kui see vibraator» või «mis siis, kui see plastmassist julla rahuldab naist paremini kui mina».

Sellise kahtlemise ja kahtlustamise käigus lähevad meeste jaoks kaduma aga paljud erutavad hetked, mida võib saavutada tänu vibraatorile.

Niisiis - rohkem julgust meestele, kui naine mõnikord ka vibraatori voodimängudesse kaasab. Julge lähenemisega on võimalik nii mõndagi uut ja põnevat avastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles