Deep Dish’i Sharam klubis Privé 11. märtsil!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sharam
Sharam Foto: Privé
Üldjuhul kümnetele tuhandetele pidulistele mängiv tantsumuusika duo Deep Dish'i üks osapool Sharam tuleb 11. märtsil klubisse Privé, üritusele Neljapäev With Lazers. Deep Dish on teinud koostööd artistidega nagu Madonna, Justin Timberlake ja Cher ning võitis 2002 aastal Grammy auhinna. Selle sündmuse piletite eelmüük algab teisipäeval 23. veebruaril ning eelmüügis on pileti hinnaks vaid 125 EEK. Eelmüügis ainult 100 piletit!

Sharam on Iraani-Ameerika päritolu DJ ning produtsent. Oma tuntuse on ta saavutanud töötades koos Dubfire'iga duos Deep Dish, mille tegevuse läbi õnnestus neil saada ka 2002 aasta Grammy auhind. Tegemist on tõeliselt innovaatiliste muusikutega - nende helipilti ei iseloomusta pelgalt orienteeritus tantsupõrandale, vaid pigem uue ja huvitava heli otsingud. Ajakiri Rolling Stone on oma legendaarsetel muusikakriitika veergudel deklareerinud, et Deep Dish on parim live-dj artist üldse! 2006 aastal alustas Sharam ka oma soolokarjääri ning see on ta viinud tantsumuusikamaailma absoluutsesse tippu. Sharam tuleb Club Privé'sse oma täismahulise showga mis sisaldab omanäolist valgust, video miksimist ning maailma kõrgeimal tasemel tantsumuusika mängimist. Hetkel on Sharam oma "Get Wild" maailmaturneel kus astuvad üles ka artistid kes panustasid tema viimasel samanimelisel albumil. Samuti kasutab Sharami visuaalides enda poolt kirjutatud ning lavastatud spagetivesternist. Seega sellelt õhtult võib oodata kõike - nii live vokaale kui ka suurepärast show'd. Need kes on käinud Deep Dish'i duo teise osapoole Dubfire'i üritusel, mis on Eestis toimunud juba kahel korral, teavad, et tegemist on tõeliselt kõrgtasemelise esinejaga.

Sharam'i esinemist soojendavad Neljapäev With Lazers residendid Tajo, Madis ja Mowka. Neljapäev with Lazers on uue ja kuuma elektroonilise muusika pidu, mille vedajateks on Tajo, Madis ja Mowka (MTV'st tuntud Martin Veisman), kes peavad ka muusikablogi Well Played, Sir (http://wellplayed.wordpress.com/). Neljapäev With Lazers toimub klubis Privé iga kuu esimesel neljapäeval.

Piletihinnad: Eelmüük (100tk) 125 EEK; Täishind klubiuksel 300 EEK

Peaesineja videod siit, siit ja siit.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles