Krutskitega tantsutuur põimib kaks etendust üheks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

2. märtsil kell 18 näeb Paide kultuurikeskuses tantsu- ja teatrielamust pakkuvat krutskitega tantsutuuri «Kaks ühes». Pilet maksab 50 ja 35 krooni.


Tantsutuuri ühendab kaht «Koolitantsu» festivali laureaati, etendusi «Eestlase Neli O-d» ja «Õde ja Tõigus». Mõlemad sobivad vaadata kõigile, olenemata vanusest või tantsuga kokkupuutumise kogemusest. (JT)

TEAVE

Etendus «Eestlase Neli O-d» on valminud 2009. aasta suvel üldlaulu- ja -tantsupeo aegu ning on lugu meist endist, läbinisti Eesti värk. Etendus on edasiarendus lühinumbrist «Puu taga...», millega E.T.A. tantsukool pälvis 2009. aasta «Koolitantsu» festivalil vabatantsu kategoorias vanema vanuseastme laureaadi tiitli.

Etenduses «Õde ja Tõigus» astuvad muuhulgas üles deformeerunud teletups, Norrast põgenenud lumememm, isehakanud mafiooso, flegmaatiline talgitööstur, väikese ajuga suur jaanalind ja kolmanda põlve aferist. Kogu etendust saadab õe ja tõiguse vaim.
Dreek Stuudio alustas tegevust 2006. aasta sügisel. Kolme tegevusaasta jooksul on stuudio võitnud «Koolitantsu» laureaadi tiitli koguni viis korda, seda vabatantsude kategoorias erinevate vanuseastmetega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles