Marten Kuningas & Mahavok «Oota mind veel» Kokku 28 punkti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Oota mind veel» - autorid Heini Vaikmaa, Oskar Ove, esitaja Marten Kuningas
«Oota mind veel» - autorid Heini Vaikmaa, Oskar Ove, esitaja Marten Kuningas Foto: Postimees.ee

Postimees palus lauljatel ja muusikaga seotud inimestel hinnata kümmet Eesti Laulu finalisti ning uuris, kui suureks hindavad nad iga laulu võiduvõimalusi Norras peetaval Eurovisioonil.

Allan Roosileht:

«Väga hästi tehtud uus eesti laul. Aitäh, Heini, sinus ei pea pettuma, tubli Marten, sinust saame veel kindlasti kuulda, ehk nagu ütled lauluski - elu on ees.»



Ithaka-Maria Rahula:

«Hea kõlaga lugu. Elektroonilised «visinad» võibolla natuke tõmbavad minu jaoks hinnet alla. Produktsioon võiks ajada asja pidulikumaks, häbenemata suurejoonelisemaks ja laiemaks. Martenit tahaks laval näha positiivse ja vahetu artistina, liiga ootuspärane oleks siinjuures tema nähtud-tuntud teatraalsus.»



Evelin Samuel:

«Mulle meeldivad väga nii Mahavok kui Marten ja lugu on ka mõnus, aga mitte hitt. Väga põnev oleks kui see koosseis pikemas plaanis midagi ühiselt ette võtaks.»



Bedwetters:

«Väga hea introga lugu kutsub koheselt kuulama. Arenedes muutub veelgi huvitavamaks, osavalt on kasutatud naisvokaale, mis teevad refräänid väga mahlaseks. Oskuslikult on kokku sulandatud retrogroove ja moderne rokk sound, mis mõjub rahustavalt ent ergastavalt.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles