Paljajalu ja pidžaamas kliendid pole poes teretulnud

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Walesis tegutsev pood ei lase enam ööriietes kliente sisseoste tegama.
Walesis tegutsev pood ei lase enam ööriietes kliente sisseoste tegama. Foto: Caro / Scanpix

Walesis tegutsev kauplus ei luba teistelt klientidelt laekunud kaebuste tõttu enam poodi paljajalu ja pidžaamas inimesi.

Korralikke rõivaid ja jalatsite kandmist nõuab täpsemalt Cardiffis St Mellonsis tegutsev Tesco kauplus. Poe esindaja ütles Telegraph.co.uk`le, et nad pole ööklubi ja nõudmised pole seetõttu ranged: teksaste, spordijalatsitega kliendid on teretulnud, kuid ööriietes või hommikumantlis sisseostude tegemine pole soovitatav.

Piirangud on juba ka pahameelt tekitanud. 24-aastane kahe lapse ema Elaine Carmody oli üks esimestest, keda Tesco turvatöötaja sobimatu riietuse tõttu poodi ei lasknud.

Carmody sõnul on piirangud naeruväärsed ja rumalad, sest pidžaamas poes käimine ei sega tegelikult kedagi. Naine oli selles veendunud, sest tunnistas, et käib ka teistes poodides ööriietes ja ümbritsevad inimesed ei pane seda tähelegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles