Pildigalerii: läbi aegade võimsaim Simpel Session 2010

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6.-7. veebruarini toimus Tallinnas Saku Suurhallis läbi aegade võimsaim ekstreemspordifestival Simpel Session 10. Juba kümnendat aastat toimuv võistlus tähistas ühtlasi ka oma sünnipäeva seni tugevaima ja kuulsaima võistlejate nimistuga, tuues teiste seas kohale isegi MTV rulastaari Ryan Sheckleri.

Simpel Session 10 rulakategoorias andis võistlusele teiste seas värvi ka efektse imago ja originaalse sõidumaneeriga austraallasest rulahipi Richie Jackson.

Oma auhinnatud oskusi tuli Simpel Sessionile näitama näiteks ka 23-aastane rulatalent Austen Seaholm, kelle nimel on tänaseks mitmeid Dew Touri ja X-Gamesi kõrgeid kohti.

BMXi poolelt olid kohal täiskoosseisus VANSi, Nike6.0, Etnies BMX ja Red Bulli parimatest võistlejatest koosnevad ülemaailmsed trikirattatiimid.

Esmaklassilist BMX-rattasõitu nägi taas ka kahe eelmise Simpel Sessioni võitjalt Garrett Reynoldsilt ning kolme Sessioni hõbemedali omanikult Gary Youngilt

 
Peale Euroopa ja USA parimate võistlejate sai näha ka rattureid-rulatajaid Mehhikost, Brasiiliast, Taist, Jaapanist ja Lõuna-Aafrikast.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles