Eesti fanaatik Danny Hickerson: eesti naised on megad - tõelised supernaised!

Heidi Hanso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Hickerson - 24- aastane USA trikirattur vigastas Sessioni eelpeol põlve
Danny Hickerson - 24- aastane USA trikirattur vigastas Sessioni eelpeol põlve Foto: Danny Hickerson/bmx
Danny Hickerson on Eestisse ja eestlastesse armunud  24-aastane USA trikirattur, kes proovib siin veeta mitu kuud aastast. Suurepärased sõbrad ei pruugi alati võistlustele just kasuks tulla, nendib ka trikimees pärast seda, kui peale reedest soojenduspäeva peoks läks ja ta kogemata vasaku põlve ära nikastas.

Kas eile läks pisut paljuks?

Uuh, jah, täna on tõesti karm olla, magamata ja veidi paha ka. Tallinn on ju 4. peopealinn maailmas. Mulle väga meeldib, et trikiratturid on Simpel Sessioni kavas tagapool, siis me saame õhtul pidutseda ja hommikul pisut puhata. See on muidugi rulameeste õnnetuseks.

Mis su põlvega juhtus, see on päris koledasti paistes?

Huh, noh, reedel läksime sõpradega välja ja nii see juhtuski.. Aga õnneks ma ei murdnud midagi ära. Ma olen üldse ainult neli luud murdnud.

Mis on kõige hullem õnnetus, mida sa näinud oled?

Alles paar nädalat tagasi tegi mu sõber porolooni sisse hüppeid. Ja ta sai lenksuga vastu pead, nii et tal oli peanahk täiesti lahti. Kolju paisits ja kõik oli verd täis. Aga paarkümmend õmblust ja nüüd ta sõidab jälle.

Kuidas sinust selline Eesti fanaatik saanud on, Sulle meeldib siin üsna pikalt olla?

Ma olen siin käinud juba üsna mitu aastat ja mul on palju häid sõpru tekkinud. Nüüd ma jään ka 19ks päevaks. Ma ei peatu kunagi hotellides, ikka tuttavate ja sõprade juures.

Sel suvel ma käisin isegi Viljandi Folgil ja niisama Pärnus ja Tartus kolamas. Kui ma siin ei ole, siis me suhtleme internetis. Ma olen Eestis käinud nüüd neli korda. Esimest korda ja teist korda jäin kuuks ajaks, siis jäin kaheks kuuks ja nüüd siis kolm nädalat.

Kuidad on lood Eesti neidudega?

Oi, nad on megad, tõesti super naised.

On Sul neid palju olnud?


No mõni ikka on, tõesti. Mul päris kindlat oma pruuti siin ei ole, aga mõned silmarõõmud siiski. Ma tean, et paljud ratturid kasutavad oma ekstreemsporti tüdrukute lantimiseks ära, aga mina päris selline poiss ei ole.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles