Rulastaar Ryan Shecklerile meeldivad ilusad ja targad beibed

Heidi Hanso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simpel Session 2010 - Ryan Shheckler
Simpel Session 2010 - Ryan Shheckler Foto: Jelena Rudi
Ryan Scheckler on 20-aastane ekstreemspordi superstaar, kes on kuulsaks saanud tänu kümnetele suurvõistluste võitudele ja MTV-tõsielusarjale «Life of Ryan».

Elu24 uuris superstaarilt muljeid esimese Eesti visiidi kohta.

Miks sa otsustasid mitte võistelda?

Ma pole juba pool aastat sõitnud, sest murdsin enne jala. Arvasin, et jalg juba lubab sõita, aga otsustasin siiski mitte riskida. Kui on nii pikk paus sees, siis ma ei hakka jamama, muidu kannatab kodus terve järgnev hooaeg.

Sinust räägitakse kui superstaarist, pead sa ennast ise ka kuulsuseks?

Kui ma USAs tänaval kõnnin, siis mind vahel tõesti tuntakse ära, siin seda probleemi ei ole. Ma ei pea ennast kellekski muuks kui ikka ainult rulatajaks. Ma ei ütleks, et ma ülbe või ninakas olen.

Räägi naistest, millised on sinu pruudid, on sul mõni kindel?

Mul pole kuus aastat pruuti olnud, nii et ma ei oska isegi rääkida. Kui BMX-meestele meeldivad sellised emo-tibid, siis ma usun, et rulapoistele jällegi meeldivad ilusad ja targad beibed. Mulle igatahes meeldivad sellised naised, aga ma pole ausõna ammu kellessegi armunud olnud.

Sa oled Eestis esimest korda, millised on esimesed muljed?

Siin on lahe. Peomeeleolu on kõva ja võistlus on hästi korraldatud. Vanalinn on ilus ja tüdrukud tunduvad lisaks heale välimusele nutikad ja räägivad head inglise keelt. Mina ei tea eesti keeles ühtegi sõna, kuigi nad püüdsid mulle õpetada.

Mitu luud sa murdnud oled?


Ma olen vist murdnud 11 luud. Kõige hullem on parem küünarnukk, sest see näeb kole välja. Aga jalas on mul nüüd kaks kruvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles