Naiste lemmik Ross the Boss kuulab country't ja armastab lihtsaid tüdrukuid

Heidi Hanso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Ross aka Ross the Boss - Simpel Session 2008
Aaron Ross aka Ross the Boss - Simpel Session 2008 Foto: Kaarel Tigas/Õhtuleht
Aaron Ross on kummaline Texasest pärit trikirattur. Ta käib Simpel Sessionil juba 2007. aastast. Ta ei pääsenud finaali ei mullu ega tänavu, aga tema proovisõitude ajal huilgavad tüdrukud ja teevad talle lausa fännisilte. Milles siis teema?

Milles Su fenomen on, kas sa pidutsed nii palju, et tüdrukud tulevad võistlustele sulle kaasa elama?

Kusjuures ma ei joo üldse. Ma käin peol küll, aga võtan rahulikult ja istun rohkem. Ja mul on Texases oma tüdruk.

Aga mis puudutab kogu siinset peomeeleolu, siis see on USA omale tõeline vastand. Sa saad juua suhteliselt noorelt, klubid on lahti hommikuni. Meile jääb selline tunne, nagu siin riigis oleks kõik võimalik.

Siinkohal suur aplaus korraldajatele, kes suudavad lisaks nii normaasele võistlusele ka nii normaalse pidudeprogrammi kokku panna.

Sind kutsutakse Ross the Bossiks. Kust selline hüüdnimi?

 
Keegi ajakirjanik kunagi kasutas seda USAs minu kohta ja see läks laiali nagu kulutuli. Mulle nii meeldib, et igal aastal on Simpel Sessionil vähemasti kolm tüdrukut, kes on siltidega vaeva näinud ja neid mulle lehvitavad. See jätab minust superlaheda mulje ja kõik tüübid on kadedad.

Milline Sinu arvates üks õige BMXi sõitja pruut olema peaks?

Minu oma on igatahes täiesti ebatüüpiline. Ta on tavaline Texase tüdruk, kolledžis käinud ja selline vaikne ja hästi korralik. Kõik, kes meid koos näevad, ei usu mind lihtsalt. Selline on igatahes ebatavaline trikiratturi pruut.

Ma ise olen ka hoopis teistsugune, kui minust arvatakse. Ma armastan country-muusikat ja vaikseid koduõhtuid, ma olen tüüpilie Texase kutt, noh.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles