Kihnu Virve peab avalikult sünnipäeva

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu Virve ja tema pereansambel.
Kihnu Virve ja tema pereansambel. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reedel, 5. veebruaril kell kaheksa õhtul läheb Kuressaares Veski trahteris lahti Kihnu Virve sünnipäeva hoogne tähistamine.


Loomulikult esineb teadaolevalt tänavu ainsal Kihnu rahvalauliku avalikul sünnipäevapeol hällilaps ise, seda koos pereansambliga. Ta annab pidulistele nii põgusa eksklusiivse kontserdi kui laulab mõnegi pala neile jalakeerutuse tarvis.

Kui tunamullu märgiti Virve-Elfriide Kösteri sünnipäeva suurejooneliselt, peovõõrad-õnnitlejad täitsid kogu Pärnu kontserdimaja, siis sel aastal miskit nii grandoosset ei korraldata.

Kel on soov Kihnu laululõokesel 30. jaanuaril jõudva 82.  sünnipäeva puhul isiklikult kätt suruda ja lillekimp ulatada, peab tegema seda tagantjärele ning kannatama märtsini: siis läheb proua Virve koos Marko Matvere, akordionist Tiit Kalluste ja oma pereansambliga kontserttuurile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles