Brad Pitti ema püüab poja suhet päästa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie, Jane Pitt ja Brad Pitt
Angelina Jolie, Jane Pitt ja Brad Pitt Foto: AFP / Scanpix

Hollywoodi staari Brad Pitti ema püüab oma poja ja ta elukaaslase Angelina Jolie suhet päästa.

Pereterapeudina töötav Jane Pitt loodab, et tal õnnestub paar panna mõtlema, kuidas lahkuminek võib nende kuut last mõjutada, kirjutab Hollywood Reporter.

Väidetavalt soovib ka Pitt suhte ja kooselu jätkumist.

«Brad püüab teha kõik, et tema ja Angelina suhe jätkuks, kuna ta on naisesse siiani kiindunud. Jane soovib oma pojale ja lastelastele kõige paremat. Ka olevat Angelina Jolie nõustunud temaga kohtuma,» selgitas Pittidele lähedane isik.

Jane Pitt loodab, et ta 30 aasta pikkused kogemused pereterapeudina aitavad nii ta poega kui ka viimase elukaaslast.

Jane Pitt ja Angelina Jolie on viimasel ajal rohkem suhelnud, kuna nad tegutsevad koos ühe vähikliiniku projektis.

Brad Pitti ja Angelina Jolie väidetavast lahkuminekust hakati rääkima selle nädala alguses. Kinnitamata andmetel tegi paar juba lepingu, kuidas oma ühisvara jagada ja laste eest hoolitseda.

Üks võimalik lahkumineku põhjus peituvat Angelina Jolie armukadeduses. Nimelt olevat Jolie oma mehe ekskaasa Jennifer Anistoni peale lausa haiglaselt armukade, et Aniston mängis Pitti elus kunagi väga tähtsat rolli.

Samas on nii Pitt ja Jolie kui ka nende esindajad eitanud lahkuminekut. Paari sõprade kinnitusel osalevad nad koos selle aasta Oscari galal.

«Angelina ja Brad on koos. Nad lasid juba disainid Oscari gala rõivad. Mõlemad soovivad, et nende rõivad harmoneeruksid. Nad on paar ja selles ei ole kahtlust,» selgitasid staaripaari sõbrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles