Lisebergis lõbutsejad jäid torni lõksu

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisebergi lõbustuspargi torn paistab kaugele.
Lisebergi lõbustuspargi torn paistab kaugele. Foto: SCANPIX

Göteborgis tegutsevas Lisebergi lõbustuspargis juhtus eile õhtul lühikese aja jooksul juba teine ebameeldiv intsident, kui kõrgesse torni roninud platvorm ootamatult seiskus ning inimesed maa ja taeva vahele jättis.

Peaaegu poolesaja meetri kõrgusele lõksu jäi üle tosina inimese. Töölistel kulus rikke parandamiseks üle kahe tunni, enne kui vagun tagasi alla saadi, vahendas Helsingin Sanomat.

Lisebergstorneti nime kandva atraktsiooni platvorm tõuseb 125 meetri kõrguse torni tippu, et sealt pööreldes kiiresti alla laskuda. Pargivahi sõnul on see varemgi seisma jäänud, mistõttu ehitati vagunisse ka tualett, lisaks saab sealt osta karastusjooke ja maiustusi.

Göteborgi lõbustuspargis juhtus vaid kahe päeva eest raske õnnetus Rainbow nime kandval karussellil, mille tagajärjel sai vigastada paarkümmend inimest, neist kolm tõsiselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles