Algab "Gulliveri" teatrikunstimäng

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gulliveri teatrimängudel on aastatepikkune traditsioon.
Gulliveri teatrimängudel on aastatepikkune traditsioon. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Jaanuarist kuni märtsini toimub traditsiooniline "Gulliveri" teatrikunstimäng gümnaasiumiastmele, kus tänavu võivad osaleda ka põhikooli õpilased.


Võistkonda kuulub seitse mälumängijat, neist ühes mängublokis saab võistelda korraga kuni viis mängijat (loomingulises koduülesandes kuni seitse mängijat.



Ühest koolist (klassist) võib osaleda rohkem kui üks võistkond, võistkond võib koosneda eri klasside õpilastest.



Teatrikunstimäng on pühendatud 2010. aasta kevadtalvistele tähtpäevalistele: Anton Tšehhov, Tadeusz Kantor, Leo Kalmet, Evald Aav, Georg Ots, Eha Kard, Madis Kalmet, Tiit Palu, Tambet Seling, Mihkel Smeljanski, Sandro Botticelli, Natalie Mei ja Olev Subbi.



Küsimused on seotud teatri, kunsti ja filmiga. Poolfinaalides ja finaalis tuleb lahendada lisaks tavalistele kilvaküsimustele teatriristsõna, näidata oma loomingulist andekust näitemängus ja kunstis.



Esimene voor kõikidele võistkondadele toimub teisipäeval, 26. jaanuaril kell 15.30 Endla sammassaalis, teine voor aga kaks nädalat hiljem, teisipäeval 9. veebruaril.



Kahe vooru summas pääsevad paremad võistkonnad poolfinaalidesse, mis toimuvad märtsis.



Võistkonnad tuleb teatrikunstimängule registreerida kuni 25. jaanuarini e-posti aadressil jaakkand88@hotmail.com, registreerimisel märkida võistkonna liikmete nimed ja klassid, võistkonna kapten (nimi, e-post, telefon), võistkonna juhendaja/treener (nimi, e-post, telefon).



Mängul on oma

kodulehekülg

.



"Gulliveri" mõttemängu korraldab Jaak Känd koostöös Endla teatriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles