Inimröövijad võtsid vale mehe kaasa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimröövijad võtsid vale mehe kaasa
Inimröövijad võtsid vale mehe kaasa Foto: AFP / Scanpix

USAs röövisid kolm kurjategijat ühe New Jerseys elava mehe ja sõitsid temaga ligi 2000 kilomeetri kaugusele Missouri osariiki.

Nad mõistsid alles seal, et on röövinud vale isiku, kellel on sama nimi, kirjutab New York Post.

Röövijate jälile jõuti pärast seda, kui nende ohver juhtumist politseile teatas.

Vernoni maakonna šerifi Ron Peckmani sõnul kahtlustatakse kolmikut veel ühes kuriteos, kus nad isikud segamini ajasid. Kurikaelad tungisid möödunud aasta novembris ehitusfirma omaniku Charles Scamelli koju. Nad tulistasid Scamelli, kes sai käest haavata. Kuid meest näinud, said aru, et see oli vale isik.

«Nende tegevusest saaks hea filmi,» muigas šerif.

Peckman selgitas, et «kolm idiooti» röövisid New Jerseyst Newtonist Jeff Mulleri nimelise isiku. See aga ei olnud see Jeff Muller, keda nad tahtsid tabada.

59-aastane ohver oli talle kuuluva lemmikloomade poe juures kui kolm meest tema juurde astusid ja küsisid, kas ta on Jeff Muller. Ta vastas jaatavalt. Siis löödi ta uimaseks, pisteti autosse ja sõideti röövijate koduosariiki Missourisse.

Teel olles Mulerit piinati ning öeldi, et ta naine on samuti röövitud. Mehed said oma veast aru alles siis, kui neil autoga probleeme tekkis ning nad bensiinijaamast abi otsisid. Muller põgenes ja helistas politseisse.

Mulleri poja Jeff Jr. sõnul on ta isaga nüüdseks kõik korras.

Politsei arreteeris lõpuks kolm meest – 48-aastase Douglas Strangelandi, 44-aastase Lonnie Swarnesi ja 21-aastase Andresw Wadeli. Meestele esitati süüdistus inimröövis ja sissetungis.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles