Mehe kiri oma tütrele, kes kapist välja tulnud poja kodust välja viskas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehe kiri oma tütrele, kes kapist välja tulnud poja kodust välja viskas
Mehe kiri oma tütrele, kes kapist välja tulnud poja kodust välja viskas Foto: SCANPIX

Internetis liigub ühe ameeriklase kiri oma tütrele, kes kuuldes oma poja homoseksuaalsusest, ta kodust välja viskas.

Seda lugenute sõnul peaks mees saama aasta vanaisa tiitli, kirjutab Huffington Post.

Kirjas pöördub mees oma tütre poole, et «Chadi väljaviskamine ta paljastuse tõttu, et ta on homo, on tegelikult ta patuseks kuulutamine. Vanem, kes oma lapsest lahti ütleb, on ise patune ja käitub loomuse vastaselt».

Mees mõistab oma tütre suhtumise hukka, kuid samas toetab oma lapselast, et ta julges kapist välja tulla ja olla see, kes ta on.

«Ta on sellisena sündinud ning ta ei valinud seda. See on umbes sama, kui valida, kas olla vasakukäeline või mitte. Sina, mu tütar, oled valinud, et oled kitsarinnaline ja tagurlik. Kuna sa otsustasid oma pojast lahti öelda, siis ütlen ka mina sinust lahti. Nüüd on mul võimalus oma suurepärane homost lapselaps üles kasvatada,» jätkus kiri.  

Üha rohkem noori on USAs julgenud tunnistada, et nad on lesbid, homod, biseksuaalsed või transseksuaalsed. Sotsiaalmeedia lehekülgedele on aina enam ilmunud lugusid sellistest noortest ja neid toetavatest perekondadest.

Kirja vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles