Anu Saagim varjas Suure Venna majas pisaraid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäev oli Suure Venna majas tunderikas ja sai ka alguse iganädalane heategevusülesanne, mille kestvuseks on kaks päeva.

Kokku on majaelanikel võimalik teenida heategevuspotti tuhat eurot. See aga juhtub ainult juhul kui nad annavad endast ülesandeid täites parima.

Esimeses ülesandes pandi proovile elanike materiaalne pool.

Nimelt pidid nad ära andma oma riideid või esemeid, mis nad on majja kaasa võtnud.

Toas oli kaal, mis oli vaja tasakaalu saada. Vastukaaluks oli teisel pool ämber, mille sisse sai panna kuuepunktise või kümnepunktise käsihantli. Elanike ülesandeks oli saada oma asju kasutades kaal tasakaalu.

Kuna asju kohe tagasi ei saanud, siis see tähendas, et nad pidid hoolega mõtlema, millest loobuda.

Ülesande maksimaalne punktimäär oli 30, mis võrdus 300. euroga ja sellega said kõik hakkama.

Järgmiseks ülesandeks said majaelanikud millestki loobumise. Selle otsustas salajases toas Anu.

Ta valis suitsetamisest loobumise 24 tunniks, mis ajas Niko vihaseks.

Siiski olid heategevuse nimel end valmis ohverdama kõik suitsetajad. Kui mängijad ei oleks ülesandega nõustunud, siis oleks nad pidanud andma võidetud rahast 300 eurot tagasi.

Sellega veel päevaülesanded ei lõppenud.

Järgmisena kutsus Suur Vend salajasse tuppa Johanna ning sealt siirdus ta edasi lisatuppa, kus oli ootamas teda tütar ning neile loodud ilusalong. Seda vastu võttes läheb aga heateguspotist 30 punkti maha.

Johanna murdus täielikult kui nägi oma last ja ilusalongi tüdrukuid. Ta oli juba mõnda nädalat soovinud oma küüned ja juuksed korda teha. Eelkõige tahtis ta koos olla oma lapsega.

Lisatoast pisarates lahkudes ei tohtinud ta teistele mängijatele rääkida, mis oli eelnevalt juhtunud.

Siis saabus aeg Aleksi kannatused proovile panna. Suur Vend andis talle salajases toas võimaluse rääkida telefoni teel oma sõbrannaga. See tähendas aga, et heategevuspotist läheks maha kümme punkti, mille väärtus oli sada eurot.

Hoolimata igatsusest loobus noormees telefonikõnest.

Suure Venna majas hakkasid tunded kõrgustesse tõusma, sest  mängijad olid pandud rasketesse olukordadesse.

Kui mängijad juba arvasid, et selleks päevaks on ülesanded tehtud, saatis Suur Vend nad õuele istuma ning tagasi tuppa saabudes ootas neid kaunistatud tuba koos muusika, söögi ja alkoholiga.

Nüüd pidid nad otsustama, kas annavad ära 30 punkti ehk 300 eurot, et saada endale peoõhtu või minna tagasi õue ning sellest kõigest loobuda.

See oli mängijatele viimaseks piisaks ja nad murdusid. Kõik peale Susanna tahtsid pidu ning loobusid punktidest ja rahast.

Alguses ei saanud pidu küll vedama, sest paljude hinges kripeldas veel heategevusraha, kuid lõpuks nauditi sööke ja jooke mõnuga.

Õhtul näitas Suur Vend telekast ka teistele, mis oli päeval Johannaga lisatoas juhtunud.

Susanna, Anu ja paljud teised olid sellest liigutatud ja pisarais.

Saagim, kes on muidu tuntud kui kivist südamega naine murdus lõpuks kolmandal nädalal ning peitis oma pisarates näo hommikumantlisse.

Täna on tulemas veel lisaülesandeid ning saab näha, kas nad suudavad kasvatada heategevuspoti raha 300 eurost suuremaks.

Lugeja, kas Sina peaksid kolm nädalat vastu ilma oma pereta?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles