Kaitse end ja palu partneril kondoomi kasutada!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi kondoomid kaitsevad meid suguhaiguste ja soovimatu raseduse eest, ei soovi paljud kondoomi kasutada. On kindlaks tehtud, et meestele ei meeldi kondoomid kolmel põhjusel: nad ei oska leida õiges suuruses kondoome, kondoomid on nende jaoks kallid või nad lihtsalt ei oska enda ja partneri jaoks parimaid kondoome valida.

Muidugi võivad valesti valitud kondoomid suguühte ära rikkuda, aga see ei vabanda välja seda, miks sa enda ja teiste tervise ohtu tahad seada, kirjutab Huff Post.

Poodides on müügil lai valik erinevas suurses ja erineva disainiga kondoome, mis sulle ja partnerile palju mõnu pakuvad. Kui oled üks neist, kellele kondoomid ei meeldi, siis arvatavasti pole sa erinevaid kondoome väga palju katsetanud.

Õnneks pole kunagi hilja oma harjumusi muuta. Siin on mõned nõuanded, kuidas kondoomi kasutamine harjumuseks muuta ning end seksuaalsel teel levivate haiguste eest kaitsta ja soovimatut rasedust vältida.

Kui lähed voodisse uue partneriga, palu tal kindlasti kondoomi kasutada. Seks pole väärt seda, et selle tulemusel endale suguhaigus saada. Õnneks eelistab suurem osa mehi seksi kondoomiga kui üldse mitte seksida. Siiski võib vahel juhtuda, et naine peab oma sõna maksma panema.

Austa oma keha, tervist ja tulevikku - kanna ise kondoome kaasas. Kui käid kohtamas ja magad rohkem kui ühe partneriga, varusta end kondoomidega. Igaks juhuks võiksid need olla erinevas suuruses ja erineva disainiga.

Veendu, et partner kannaks õiges suuruses kondoome. Vaata siit, kuidas kindlaks teha, milline suurus sobib su partnerile kõige paremini.

Katsetage erineva disainiga kondoome. Erineva disainiga kondoomid muudavad seksi veelgi lõbusamaks.

Kasutage libestit. Proovi libestit, see võib kondoomi kasutamise tunduvalt meeldivamaks muuta. Ka libesteid on apteekides erineva maitse, värvi ja lõhnaga, seega tõenäoliselt leiad midagi, mis sulle ja partnerile sobib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles