Halvad harjumused, mis tuleks suhtes olles ja suhet otsides unustada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas su armuelu on muutunud igavamast igavamaks ning midagi/kedagi uut pole silmapiiril? Ehk peaksid oma käitumist muutma?

Ka suhtes olles võivad sul endiselt olla halvad harjumused, mis su suhet negatiivselt mõjutavad. Artikli lõpust leiavad nõuandeid just suhteinimesed, kirjutab Tres Sugar.

Millised halvad harjumused tuleks unustada neil, kes alles romantilist suhet otsivad?

Purjus peaga sõnumite saatmine. Loobu joogise peaga sõnumite saatmisest, sest need muudavad järgmisel hommikul su enesetunde vaid hullemaks.

Ootamine, et mees teeb esimese sammu. Kui sa tahad meestega kohtuda, siis sa pead selles osas ise midagi ette võtma. Ainuüksi flirtiv pilk võib nii mõndagi ära teha.

Minevikus elamine. Unusta luhtaläinud suhted, pettumused ja vead. Kui lased minevikul minna, muutud avatumaks uutele kogemustele ja inimestele.

Aja raiskamine mehega, kes sind tegelikult ei huvita. Ta võib ju tunduda hea valikuna, aga kui teie vahel puudub säde ja sa ei näe asjal tulevikku, ära raiska tema peale rohkem aega.

Oma tõelise olemuse varjamine. Tahad jätta mulje, et oled «lahe tüdruk», kellel pole midagi selle vastu, et iga nädalavahetus poistega olla. Aga kui sind häirib see, et ta ei pühenda sulle piisavalt aega ega näita välja oma tundeid, siis ütle seda talle. Ainult sel viisil võid leida tõeliselt õnneliku ja rahuldava suhte.

Tema vigadele keskendumine. Kas ta hakkab kiilanema? Kas ta räägib pidevalt oma tööst? Kas ta teeb sinu sõprade ees imelikke nalju? Kui sa keskendud tema pisivigadele, mitte teievahelisele sidemele, siis ei jõua te kunagi esimesest kohtingust kaugemale. Anna talle võimalus endale muljet avaldada.

Oma vigadele keskendumine. Kas sind masendab see, et su viimane suhe oli kuid tagasi või et oled häbelikum kui su sõbrannad? Ära lase sellistel asjadel oma elu juhtida. Mõtle parem, mis teeb sinust sinu ja mis on su iseloomu juures atraktiivset ning ürita neid omadusi esile tõsta.

Pidevalt muretsemine, mida sõbrad mõtlevad. Ära lase sõprade arvamustel end mõjutada. Kui neile ei meeldi su mehe töö, mis siis. Kuula vaid nende siiraid nõuandeid, kuid samas usalda oma tundeid.

Kindlat tüüpi meeste otsimine. Ära kasuta väljendit «ta pole minu tüüpi».

Mehelt sõnumi või telefonikõne ootamine. Ära lase oma päeva mõjutada asjaolul, et mees on unustanud sulle sõnumi saata.

Alati eksi juurde naasmine. Te läksite lahku ju kindlal põhjusel. Ära raiska oma emotsioone eksile, pane vastu kiusatusele talle sõnum saata või Facebooki vahendusel ühendust võtta.

Millised halvad harjumused tuleks unustada siis, kui oled juba suhtes?

Endas kahtlemine. Kas sind häiris see, kui mees ütles su sõbrannale midagi ebaviisakat või unustas teie õhtusöögiplaanid? Ära muretse selle pärast, kas sul on õigus vihane olla või mitte, usalda oma sisetunnet ja käitu vastavalt.

Suhte iseenesest mõistetavana võtmine. Ära võta armastust iseesest mõistetavana. Ütle olulistele inimestele, miks sa neid armastad.

Tüli norimine. Kui pikk tööpäev on sind pahuraks muutnud, räägi sellest partnerile, mitte ära saa tema peale vihaseks, sest ta unustas mustad sokid põrandale vedelema. Kui musta pesu hunnik sind aga tõesti närvi ajab, siis ütle seda talle.

Oma suhte võrdlemine teiste omadega. Kas su parim sõbranna just kihlus? Kas sind paneb imestama, miks mees ei osta sulle luksuslikke kingitusi? Muretse ainult enda ootuste ja vajaduste pärast ning anna neist partnerile märku. Ära võrdle oma suhet teiste omadega, sest suhted on erinevad.

Lased partneril arvata, mis sulle muret valmistab. Ütle mehele ausalt, kui miski sind häirib või muretsema paneb. Kui sa suhtlemise lõpetad ja eeldad, et ta mõtleb ise välja, milles probleem, siis muutub su frustratsioon vaid suuremaks.

Intiimsusest keeldumine. Mõnikord oled liiga väsinud ja tahad vaid lõõgastuda, aga kallima kaisus mõnulemine aitab teil omavahel tugevama sideme luua ning muudab teid lähedasemaks. Ära otsi mingeid vabandusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles