Mel Gibsoni uue filmi võtted tekitasid Mehhiko vangide vastuseisu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel Gibson
Mel Gibson Foto: Buzzfoto/Scanpix

Mehhiko Allende vangla vangid ja nende sugulased mõistsid hukka Hollywoodi staari Mel Gibsoni plaani seal vanglas uut filmi üles võtta.

Vercruzi osariigi kuberner Fidel Herrera Beltran  kinnitas, et Hollywoodi staar palus vanglas filmimiseks luba, kirjutab news.com.au.

Ka oli staari nõudmiste hulgas see, et vangla tuleb võtete ajaks vangidest tühjendada.

Veracruzi kuberner teatas, et Allende vangla vangid viiakse teise kohta, et teha ruumi 2010. aasta jaanuaris algavatele filmivõtetele.

Vangide sugulased korraldasid vangla ees selle vastu 24-tunnise protesti. See lõpetati alles siis, kui vangla juht teatas, et Gibsoni filmi võtete ajaks vange teise kohta ei transpordita.

«Vangide teise vanglasse toimetamine nõuab suuri väljaminekuid nii pereliikmetelt kui ka vanglalt, tekitades rahalisi probleeme,» selgitas ühe kinnipeetava sugulane David Estevez.

Perekondade sõnul lubas vangla juht neid teavitada, kui ikkagi tullakse Gibsonile vastu ning osa vange või kõik vangid siiski teise kinnipidamiskohta toimetatakse.

Mel Gibson külastas Allende vanglat ning tutvus sealse olukorraga. Ta annetas üks miljon USA dollarit 2005. aasta Mehhiko lahe orkaanis kannatanutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles