Elmo Nüganen: raske on leppida, et mees on pea ja naine kael

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmo Nüganen
Elmo Nüganen Foto: Toomas Huik

Kolme tütre isa, Tallinna Linnateatri peanäitejuht Elmo Nüganen ütles Naistelehele, et elu nelja naisega polegi nii lihtne.

Lavastaja selgitusel on ta vahel ikka mõelnud, et milleks seda enda soovide tagaajamist üldse vaja on, lihtsam oleks ju teisiti. Pealgi ei erine teiste soovid põhimõtteliselt tema omadest. «Ühte ja samasse punkti võib minna kas üht või teist teed pidi. Mees tahaks minna üht, naine teist teed pidi, aga mis vahet sel on, kui eesmärk on sama?» küsib ta.

«Ikka tahaks enda naistele vastu vaielda ja ikka on raske leppida, et mees on pea ja naine kael. Tegelikult võiks ju leppida – tee seda, mida naised tahavad, ja ongi rahulikum olla,» mõtiskleb lavastaja.

Abikaasa Anne Reemanniga samas kollektiivis töötamisel on Elmo sõnul raksemad momendid juba üle elatud, ent lihtne pole see praegugi. «Sellel poolel, kes on alluvuses, on tõenäoliselt raskem. Ta on nagu kahe tule vahel. Ja ega ma mingeid soodustusi oma abikaasale ei tee ja tema mulle ka ei halasta,» märgib Elmo ja lisab, et teised on nende mängureeglitega juba leppinud.

Loe pikemalt värskest Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles