Kirjuta ämmadest ja võida Safali sall!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ämmade ja miniate suhted on sageli pingelised. On ju noorel perel vaja kohaneda suurte elumuutustega ja elukogenumal naisterahval on selleks palju näpunäiteid. Konfliktialgeid on palju veelgi. Kirjuta oma kogemustest või jaga arvamust ja võid võita laheda Safali salli.

Kirjuta meile, millised on Sinu või Su elukaaslase suhted ämmaga. Milline on hea ämm? Kuidas peaks minia ämma suhtuma? Kui hästi on elukaaslase vanemad Sind vastu võtnud? Kui oled ise ämm, siis milliseid näpunäiteid või tähelepanekuid sooviksid teistele jagada? Ehk on sul jutustada mõni värvikam seik teie omavahelisest läbisaamisest, südantsoojendavatest või ka ärritavatest kokkupuudetest?

Ole loov ja pane oma mõtted kirja. Auhinnaks saab võitja omal valikul ühe Safal Fashioni suve- või sügiskollektsiooni salli.

Saada kiri aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 29. septembril (k.a.). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

***

Safal Fashioni sallid on kaalukangast käsitsi õmmeldud, tänu sellele on ühesuguseid salle vähe ning iga kandja saab olla eriline ja unikaalne.

Armastame värve, kontrastseid toone ja ilusaid mustreid, mis muudavad ka tavapärase riietuse silmapaistvaks, stiilseks ja tähelepanuväärseks.

Leiame, et rõngassallid on mugavad – sall ei kuku kaela ümber ära.
Leiame, et rõngassallid on praktilised – soojad ja ilusad samaaegselt.
Arvame, et rõngassall on unikaalne – mõeldud nii naistele, meestele kui lastele.

Vaata lähemalt Safali salle Facebookist või kodulehelt www.safalfashion.com

Copy
Tagasi üles