Anu Saagim näitas Suurele Vennale keskmist sõrme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilne hommik algas Suure Venna majas Jori eestvedamisel Eesti moodi hommikuvõimlemisega, mis innustas kõiki maja elanikke.

Pärast seda jätkus muinasjutuline heategevusülesannete lahendamine. Põrsas ehk siis Johanna pidi jooksma iga kord oma maja kaitsma, kui Suur Vend lasi temale muusikat, ning Punamütsike ja Hunt said voodis oma rolli näidata.

Lisaks said ka Kaunitar ja Koletis ülesande. Suur Vend kutsus Sara ehk Kaunitari salajasse tuppa ning palus tal panna maja elanikud pingeritta selle põhjal, kes on kõige atraktiivsem ning kes eemaletõukavam.

Koletis ehk Jori pidi elutoas samal ajal ära arvama, millise pingerea Sara tegi. Vähemalt pool pidanuks neil kattuma, et ülesanne saaks tehtud, mis neil ka õnnestus.

Anu sai kohe aru, mida Suur Vend tahab mängijatega teha.

«Ta tahab meid riidu ajada ja sellepärast ta sellise ülesande meile andiski. Fuck off,» sõnas Saagim, vaadates kaamerasse ning näidates sinna keskmist sõrme.

«Ma ei oleks soovinud seda teha,» ütles Sara tulles tagasi salajasest toast. Kõik mõistsid teda ning keegi ei pahandanud.

Sara rivi oli esimesena Jori, siis Claudia, Johanna, Anu, Teppo ja viimasena Anne-Mari. Jori rivi oli Jori, Claudia, Johanna, Anne, Mari, Anu ja Teppo.

Päeva viimase ülesande said Anu ja Teppo muinasjutust «Kolm karu». Nimelt oli laual kolm pudrukaussi, mis olid erinevate aroomidega. Ühes oli lehmavirts, teises pipar ja kolmandas kalajäänuste aroomid.

Saagim ja Teppo said ülesandega hakkama ning sõid kausid tühjaks, mille peale Suur Vend premeeris neid ka 300 euroga, mis lisandus nende heategevussummale.

Kokkuvõttes teenisid elanikud heategevuspotti 927 eurot tuhandest. Kokku on nad korjanud sinna 2627 eurot, mis kasvab veel ka järgmisel nädalal.

Õhtul tahtsid elanikud alkoholi, kuid Suur Vend otsustas nende soovi mitte täita. Kuid ta andis neile võimaluse karaoke laulmiseks, mis alguses küll ei saanud vedama, kuid lõpuks pea kõik käisid laulmas, kas siis üksi või kõik koos.

Täna on Suure Venna majas ootamas elanikke tervislik toitumine. Mida see kõike tähendab? Ole Elu24ga ja saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles