Veider trend: rasedad naised müüvad positiivseid rasedusteste

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodune rasedustest
Kodune rasedustest Foto: SCANPIX

Tuleb välja, et musta turu kõige kuumemaks kaubaks on saanud positiivse tulemusega kodused rasedustestid.

Nimelt USAs müüvad rasedad naised erinevate müügiportaalide ja -lehtede kaudu positiivse tulemusega rasedusteste, ühe testi hinnaks on umbes 20 dollarit, kirjutab YourTango.

Põhjus, miks taolistele testidele leidub turgu, on lihtne: kättemaksuhimulistele naistele annavad need testid võimaluse eksile kätte maksta ja naljasoonega naised saavad positiivse testiga oma perekonda ning sõpru üllatada.

Järgmine tekst pärineb ühest positiivseid rasedusteste pakkuvast reklaamist: «Olen rase ning nõus sinu eest positiivse tulemusega rasedustesti tegema. Võid seda testi oma äranägemise järgi kasutada ilma minupoolse halvakspanuta. Teen testi vahetult enne seda, kui sellele järgi tuled. Kui vaja, võin kaasa anda ka purgi oma uriiniga.»

Günekoloogide hinnangul on taolised pakkumised äärmiselt veidrad ja mehed peaksid olema teadlikud, et sellised võltstestid on liikvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles