Naisi erutavad kitarriga mehed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed arvavad endiselt, et naisi erutab see, kui mehel on suur pangaarve, kuid hiljuti läbi viidud uuring tõestas midagi hoopis vastupidist - naisi erutavad kitarriga mehed!

Tuleb välja, et kitarri mängivad mehed erutavad naisi tunduvalt rohkem kui mehed, kel on palju raha, hea töökoht või huvitavad hobid, kirjutab femalefirst.co.uk.

Prantsusmaal tehtud uuringust selgus, et kui mees läheneb tänaval naistele hoides käes kitarri, siis 31 protsenti naistest olid nõus talle oma telefoninumbri andma. Kui mees oli aga ilma kitarrita, sai ta vaid 14 protsendi naiste telefoninumbri. Kui mehel oli kaasas spordikott, oli vaid 9 protsenti naistest nõus oma kontakte jagama.

Iisraelis läbi viidud sarnane uuring näitas, et kui naistele saata kohtinguportaalis sõnum «Mulle meeldib su foto», siis naised olid altimad vastama (28 protsenti), kui sõnumit saatev mees hoidis oma fotodel kitarri käes. Kui mehel polnud midagi käes, vastas sõnumile vaid 10 protsenti naistest.

Kohtinguekspert Hayley Quinn sõnas, et õpetab pidevalt meestele, et naistele avaldab muljet see, kui mees suhtub millessegi kirglikult. «Mis puutub kitarridesse, siis mõelge sellele, millise sõnumi need saadavad - tänu muusikutele sümboliseerib kitarr meest, kes on sensuaalne, loominguline ja kes naistele meeldib,» ütles Quinn.

Kohtingulehe Lovestruck kasutajatest leidis 62 protsenti, et kitarri mängiv mees on tunduvalt seksikam kui mees, kes pole musikaalne. 46 protsenti oli arvamusel, et kitarri mängiv mees on mõtlikum, hingelisem ja loomingulisem - kõiki neid omadusi hinnatakse partneri puhul kõrgelt.

37 protsenti Lovestrucki kasutajatest arvas, et serenaadi pidav mees oleks väga romantiline ja 39 protsenti kinnitas, et kui mees mängiks kitarri, siis saaks ta andeks ka selle, kui ta välimuselt poleks kõige kenam.

Kui sarnane uuring viidi läbi meeste seas, siis selgus, et mehi jättis suhteliselt külmaks, kas naine mängib kitarri või mõnd muud instrumenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles