Lehm hüppas maja katusele?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teist aastat järjest tunnistati Eesti kõige tervemaks piimakarjaks Harri Kommeli 10-pealine kari Pöide vallas Posti talus Saaremaal.
Teist aastat järjest tunnistati Eesti kõige tervemaks piimakarjaks Harri Kommeli 10-pealine kari Pöide vallas Posti talus Saaremaal. Foto: AFP / Scanpix

Suurbritannias Somersetis arvas farmer, et keegi püüdis ta elukohta sisse murda, kuid oma suureks üllatuseks sai ta teada, et tegemist oli katusel olnud lehmaga.

Farmeri naaber William de Cothi tegi 1,8 meetri kõrgusel olnud lehmast pilti, kirjutab The Telegraph.

«Vaatasin aknast välja ja nägin naabermaja katusel lehma. Esialgu pidasin seda ettekujutuseks, kuid lähemalt vaadates nägin, et lehm oligi katusel,» lausus de Cothi.

17-aastase noormehe sõnul oli ta kuulunud, et lehmad on võimelised üsna kõrgele hüppama ja ronima, kuid tal ei ole aimugi, kuidas naabri lehm nii kõrgele sai.

Kui maja omanik õhtul koju tuli, avastas ta lõhutud katusekivid, arvates, et röövlid on püüdnud sisse murda.

Ta andis asjast politseile teada. Naabrid aga kinnitasid, et tegemist ei olnud sissemurdjate, vaid ühe vallatu lehmaga.

«Panime selle oma registrisse kirja kui sissemurdmise, võime selle nüüd ära kustutada,» sõnas juhtumit uurinud politseinik Ray Bradley.

Ta lisas, et naabrite küsitlemine ja tehtud foto tõendas, et katusel olnud lehm on juhtunus süüdi.

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles