Põnevussarja «Põgenemine» tegelased pole ka vabaduses vabad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaalis «Põgenemine» peategelasi mängivad näitlejad: Dominic Purcell (vasakul) ja Wentworth Miller
Seriaalis «Põgenemine» peategelasi mängivad näitlejad: Dominic Purcell (vasakul) ja Wentworth Miller Foto: AP / Scanpix

Alates 5. septembrist saab TV 3 vahendusel näha põnevussarja «Põgenemine» uusi osi.

Selle sarja bande murdis eelmise hooaja lõpus vanglast välja, ent nagu uued osad näitavad, pole nad ka vabaduses eriti vabad, kirjutab Nädal.

Uus hooaeg jätkub sealt, kus eelnev pooleli jäi: vanglabande on rootsi kardinate tagant väljas, ent neid jälitavad korravalvurid. Siiski õnnestub neil põgeneda.

Nüüd on igal mehel vabaduses oma eesmärk: Michael tahab tõestada Lincolni süütust, Sucre tahab tagasi saada oma armastatu Maricruzi, Abruzzi tahab tappa meest, kelle tõttu ta pidi vangi minema.

Kõike seda aga on neil raske teha, sest igal sammul varitsevad neid ohud. Vanglapõgenikest räägitakse meedias palju ning nii võidakse neid tänavatel ära tunda, korravalvuritest rääkimatagi.

Meeste peamine jälitaja on uus tegelaskuju, FBI juhtivagent Alexander Mahone, kes taipab juhtumit uurides kohe, et otsingutes tasub kõige enam rõhuda Michaelile.

Ent sarnaselt põgenikega pole ka omalaadne Mahone päris puhas.

Mahone`i tegelaskuju on kõrvutatud Tommy Lee Jonesi omaga filmis «Jälitatav». Omamoodi ongi nii, et «Põgenemise» teine hooaeg sarnaneb üldjoontes «Jälitatavaga»: keegi vangistatu põgeneb ja talle/ nendele peavad võimud inimjahti.

Algset ei pidanud Mahone`i tegelaskuju teisel hooajal üldse üles astuma. Kui aga sarja tegijad läksid kanalile esitlema oma visiooni, küsis Foxi kanali meelelahutusosakonna juht Peter Ligouri, kes on sarjas see jälitaja, kes pole korrumpeerunud ja kes oleks hea.

Salateenistuse agent Kellerman on ju paha tegelane ja ka vangivalvur Bellickil on omad plaanid.

Ligouri olevat koguni küsinud, kes on selles sarjas Tommy Lee Jonesi tegelaskuju. Et seda algselt plaanis polnud, pidid sarja tegijad selle lisama.

Mahone`i kehastab karakternäitleja William Fichtner, kes on mänginud kõrvalosasid paljudes filmides, kuid kelle nimi pole laiemale avalikkusele teada.

Seriaali «Põgenemine» uusi osi saab näha TV 3 ekraanil alates 5. septembrist, kolmapäeviti kell 22.10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles