Ja selle aasta jõuluvärviks on... roheline!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilinäide prantsuse moelooja Jean-Charles de Castelbajaci kollektsioonist.
Stiilinäide prantsuse moelooja Jean-Charles de Castelbajaci kollektsioonist. Foto: Reuters / Scanpix

Detsember on teadagi kuu, kus rohelisest puudus ei tule, kuid seda rohkem paneb meie silmad särama see, kui torkavroheliste jõulupuude vahele eksib ära ka hoopis kevadisemat, võiks lausa öelda kapsaussikarva rohelist.


Stiilinäite sellest, kuidas rohekad aksessuaarid meie moepilti võivad rikastada, andis esmaspäevasel Elle Kulli raamatuesitlusel meie armastatud teatridiiva Ülle Kaljuste.

Talle omase lihtsusega tumedasse riietunud näitlejanna oli lisandeid valides kindla peale välja läinud ning harmooniliselt ühte sobitanud nii oliivikarva õlasalli, moodsa käekoti kui kõrvarõngad.

Salapärase tämbriga daami õlgadele heidetud rätikust õhkus India saride siidisust ja bollywoodlikku glämmi. Ei tasu ka unustada, et Portugalis on roheline lootuse värv ning Jaapanis tähistab roheline igavest elu. 

Samas - kas ei meenuta Ülle kõrvas ripuvad pallikesed mitte meie emakest Maad - ärgem unustagem, et Kopenhaagenis on käimas kliimakonverents, kus pannakse paika meie rohelise maakera saatust.

Ja et rohelisi värvivarjundeid lisaks aksessuaaridele ka mujal kasutada annab, selle tõestuseks on artiklile lisatud pildirida, mis pärineb laia maailma moelavadelt ja tuntud moedisainerite nõelasilmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles