Clint Eastwood ei taha sünnipäevi tähistada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clint Eastwood
Clint Eastwood Foto: Reuters / Scanpix

Veterannäitleja Clint Eastwood keeldub järgmisel aastal oma 80. sünnipäeva tähistamast, kuna ta ei tunne enam iga-aastastest sünnipäevapidudest rõõmu.

Oscarivõitjast näitleja ja režissöör tähistab olulist juubelit järgmise aasta maikuus, kuid mees on oma naisel juba ette ära keelanud igasuguse kingituste jagamise ning ta loodab ka seda, et keegi ei ürita talle pidu korraldada, vahendab WENN.

«Kui sa saad 70-aastaseks, juhtuvad mitmed asjad. Üks neist on see, et sa lõpetad sünnipäevade pidamises. Ma olen oma naisel selle ära keelanud. Ma ei pea vajalikuks, et ma teen mingi kingi lahti ja ütlen: «Oh, see on just täpselt see, mida ma tahtsin.»,» ütles Clint Eastwood.

«Ma ütlesin, et ta ei kingiks mulle midagi. Me joome lihtsalt koos klaasikese veini. 79-aastane polegi nii paha olla. Võib-olla jään ma mõneks ajaks selle juurde pidama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles