Trummarid valmistuvad lõpulöögiks

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Novembri hakul Koidu seltsimajas alguse saanud ühe rütmi katkematu mängimine läheneb lõpusirgele ning järgmisel teisipäeval saavad trummarid rekordiga ühele poole.


Koidu seltsimajas on juba ammu üle mängitud senine ühe rütmi vahetpidamatu esitamise maailmarekord ning korraldajad ja kaasalööjad ei näe vähimatki põhjust, miks nad ei peaks lõpuni vastu pidama.



Personaalne rekord on Paabelist tuntud Tanel Kadalipu käes, kes istus trummide taga ühtejärge kaheksa tundi.



«Puhas inimkatse — alates hommikul kella kuuest kuni kaheni päeval,» lausus Kadalipp naerdes. «Pärast küsiti, ega mul mõni liiges haige ole, aga ei olnud.»


Endiselt ootavad ürituse korraldajad seltsimajja trummide taha kõiki, kes on vähegi muusikaga kokku puutunud või muidu asja vastu huvi tunnevad.



«On olnud ka selliseid inimesi, kes pole varem trummimänguga üldse kokku puutunud, aga õpetame neile biidi selgeks ning nad mängivad ilusti ära,» rääkis Kadalipp.



Tänaseks on mängimas käinud poolsada inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles