MTV Eesti kaob ekraanilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTV logo
MTV logo Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Iisraelis asuv MTV Network Baltic kanalite omanik ja operaator Ananey Communications otsustas peatada määramatuks ajaks MTV Network Balticu programmide edastamise ja asendada need MTV Euroopa programmiga.


MTV Leedu esindaja ütles, et majanduse jätkuva languse tõttu on Ananey Communications võtnud vastu otsuse lõpetada MTV Balti programmide edastamise.

MTV Network Balticu tegevjuht Delija Milasiute ütles, et kohalike programmide asendamine Euroopa programmiga võib võtta mõned päevad aega.

Täna hommikul teatas MTV Eesti, et MTV Eesti kanali edastamisel võib esineda häireid seoses katkestustega Vilniuses asuvas väljastuskeskuses.

MTV Eesti tegevjuht Marko Lillemägi ütles täna hommikul BNSile, et eelinfo Vilniusest võimalike häirete kohta tuli eile õhtul ja et MTV Eesti püüdis sellele kohe reageerida MTV Euroopa programmi edastamisega, vältimaks häirete korral televaatajate tühja ekraani ette jäämist.

Lillemägi täpsustas täna õhtul Postimees.ee'le, et nad jätkavad eestikeelse programmi tootmist siiski hetkel tavapärases rütmis - kuni pole kõrgemalt poolt antud vastupidist korraldust.

Selle aasta alguses sulges Leedus paiknev MTV Balti kanaleid edastav MTV Networks Baltic Läti kanali, mille tulemusena hakkas MTV Leedu edastama programmi ka Läti vaatajatele.

Iisraeli meediaettevõte Ananey Communications ostis MTV Network Balticu eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles