Lugeja loodusvaatlus Viru keskuse all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus indiviidid Viru keskuse all.
Purjus indiviidid Viru keskuse all. Foto: Lugeja pilt

Laupäeva õhtul kella 19.00-19-30 jälgis Elu24 lugeja Tallinnas Viru keskuse all vaatepilti, mis toob kananaha ihule kõigile korrast ning inimväärikusest lugu pidavatele kodanikele.


Lugeja saatis toimetusele seeria pilte kahest end tähelepanuväärselt purju joonud indiviidist. Tegelastest levis meetrite kaugusele teravat alkoholilõhna, rääkis pealtnägija. Teda solvas selliste inimväärikuse kaotanud subjektide viibimine avalikus kohas ja ta soovis neid jäädvustades juhtida tähelepanu etanooli kahjulikule mõjule inimorganismi suhtes.

«Nende käitumine ja liigutused ei sarnanenud enam inimolenditele,» kommenteeris lugeja. «Nad lasid kuuldavale mingeid häälitsusi, mis ei meenutanud ühtegi mulle tuttavat inimkeelt. Samas viibis naisi ja lapsi, kes jälgisid vaatepilti hirmust pärani silmadega.»

Kommenteerib Elu24 tervisetoimetus

Teatavasti tarbitakse Eestis aastas ligi 12 liitrit puhas alkoholi elaniku kohta. Tavalistesse pooleliitristesse viinapudelitesse ümber arvestatult tähendab see umbes 5 pudelit viina kuus.

Tõenäoliselt otsustasid vaadeldud subjektid oma kuunormi kohe kuu alguses (vaatlus tehti 7. novembril) ära juua. Samas on Eestis palju inimesi, kes ei joo üldse, nii et võib olla, et kõnealuste indiviidide norm on suuremgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles