Anis Arumetsa päev oli täis «higist patsi ja karvast manni»

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anis Arumets
Anis Arumets Foto: Karli Saul

Paljude poolt armastatud superstaarikandidaat Anis veetis oma fännide kurvastuseks eile ühe niru päeva.


Mis siis Anise elu rikkus?

«Peaprodutsent andis teada, et ma ei saa oma lugu pühapäeval esitada «Personal Jesus»....Miks? sest ma olen sündinud 1991, ja lugu on aastast 1989, albumile tuli 1990. Inimlikus perspektiivis oleks see lugu OK ju. Samas hakka vaidlema oma «ülemusega»...ei vii eriti kaugele, ei tee just head,» kirjutab Anis oma blogis.

Õnneks oli lauljal varuks plaan B: esitada Nirvana lugu «Smells Like Teen Spirit», ehkki see talle enda meelest nii hästi ei sobi. «Samas kõik on konkreetselt p***is. Riided valitud, kõik läbimõeldud seoses keelatud looga...ja nüüd ei saa seda esitada.
Väljapääsu ei ole...ja kardan, et pühapäeval põrun järjekordselt,» puistab Anis südant.

Kõige krooniks käis Anis kinos vaatamas filmi «Saag 6», mis talle kah kõige paremat muljet ei jätnud: «..räme hardcore. Soolikad, silmad, verd ja ikka tõelist pa*ka oli see film täis. Nõmeda emotsiooni jättis. Ausaltöeldes üks kõige põrunumaid õudukaid ajaloos. Ühesõnaga päev on olund täis higist patsi ja karvast manni. Jah.»

Anis Arumetsa blogi saab lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles