Brian May vihastas kontserdiülekannet kärpinud telekanali peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brian May ja Roger Taylor ansamblist Queen
Brian May ja Roger Taylor ansamblist Queen Foto: AP / Scanpix

Ansambli Queen kitarrist Brian May võttis hiljutises intervjuus sõna Briti telekanali vastu, mis ei kandnud üle bändi esinemist reedel Hyde Parkis toimunud Nelson Mandela 90. sünnipäeva kontserdil.

Ansambel oli koos vokalist Paul Rodgersiga viimane esineja, kes kontserdil üles astus ja kuigi kontserti filmiti Briti telekanali ITV otseülekande tarvis lõigati suur osa ansambli esinemisest May pahameeleks telesaatest välja, kirjutab WENN.

«Mind hämmastab see, et kui telekanalile on antud võimalus kanda üle rahvusvaheliselt nii tähelepanuväärset üritust, suudab kanal asja ivale absoluutselt mitte pihta saada,» ütles Brian May.

 

«Neil poleks pruukinud teha muud, kui lihtsalt kogu üritust üle kanda, nad poleks pidanud ise midagi tegema. Tundub, et see ei tulnud neil välja. Mind huvitab, kes on selliste halbade otsuste eest vastutav?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles