Robbie Williams naaseb Take Thati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: Reuters / Scanpix

Briti laulja Robbie Williams kavatseb taas ühineda poistebändi Take Thatiga.


Homme õhtul näidatavas BBC teleintervjuus tunnistab ta, et on juba koos kunagiste bändikaaslaste Gary Barlow', Howard Donaldi, Jason Orange'i ja Mark Oweniga alustanud tööd salaprojekti kallal, vahendas

China Daily

rahvusvahelisi agentuure.

Küsimusele, kas teda võib koos Take Thatiga ka kontserdilaval näha, vastas ta: «Oleme kokku saanud, teinud üht ja teist. Ma ei saa palju rääkida, kuid jah, loodan küll.»

Robbie Williams lahkus Take Thatist selle populaarsuse tipul 1995. aastal ja alustas edukat soolokarjääri. Isiklikud probleemid sundisid teda aga 2007. aastal kontsertide andmisest loobuma.

«Olen alati väga närvis olnud... 80 000 inimest, see on ebaloomulik asi. Te ei tea, mis mu peas toimub,» ütleb Williams saates. «See on traumaatiline, tõeliselt hirmus. Sattusin taas võõrutusse ja küsisin endalt: «Mida sa endaga teed?» Mõtlesin, et on aeg tsüklist väljuda.»

Williamsi naasmisest Take Thati on kuluaarides juba kaua räägitud. Hiljuti märgati teda bändiliikmetega New Yorgi legendaarses Electric Lady helistuudios.

Williams on üks Suurbritannia läbi aegade edukamaid popartiste. 35-aastane laulja on soolokarjääri ajal võitnud 11 Briti muusikaauhinda ehk rohkem kui keegi teine. Tema plaate on maailmas müüdud 55 miljonit.

Tema uus album Reality Killed The Video Star ilmub poodidesse tuleval esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles