Valimisnädala Pealinna lisaleht ajas ilmumiskava sassi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaleht Pealinn.
Ajaleht Pealinn. Foto: Toomas Huik

Selle nädala esmaspäeval ei ilmunud Tallinna linnavalitsuse tasuta ajalehte Pealinn, kuna riigihanke maht võimaldab ajalehte trükkida aastas vaid piiratud arvu kordi ning valimisnädalal ilmus ajaleht topelttihedusega.

«Riigihanke maht võimaldab meil avaldada vaid kindla arvu Pealinnasid aastas,» ütles ajalehe Pealinn peatoimetaja Maarja-Liis Arujärv BNSile.

Vastuseks küsimusele, kas sel nädalal jäi ajaleht ilmumata seepärast, et oktoobris ilmus leht topelttihedusega, ütles Arujärv, et nii otseselt need asjad seotud ei ole.

«Kindlasti ilmub Pealinn ülejärgmisel nädalal,» lubas Arujärv ja lisas, et kokku ilmub sel aastal veel kolm numbrit Pealinna.

Tallinna pressiteenistus teatas BNSile, et leht on ilmunud alati ja ilmub ka sel aasta harvemini nii suveperioodil kui ka detsembrikuus - samuti tänavu ka linna uute juhtimisorganite moodustumise ja töölerakendamise perioodil.

Pealinn ja Stolitsa ilmuvad aasta lõpuni üle nädala.

Kui tavapäraselt jõuab Pealinn tallinlaste postkasti esmaspäeviti ehk leht ilmub kord nädalas, siis valimistenädalal lasi linnavõim välja kaks Pealinna.

Valimistenädala erinumber tegeles muu hulgas Keskpartei suuremate konkurentide ründamisega ning seal ilmus ka Keskerakonna valimismanifest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles