Real müüs Özili ülikuuma Venezuela kaunitari tõttu Arsenalile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aida Yespica.
Aida Yespica. Foto: SCANPIX

Hispaania ajaleht El Mundo kirjutab, et Madridi Real soovis Mesut Özilist vabaneda, kuna mängija pööras liiga palju tähelepanu platsivälistele tegevustele ja nii poolkaitsja Londoni Arsenalile müüdigi.

Hispaania meedia kirjutab, et 24-aastane Özil oli lummatud endisest miss-Venezuelast Aida Yespicast ning jalgpallur ajas 31-aastast kaunitari pidevalt mööda Euroopat taga.

Özil lendas igal vabal hetkel Milani või Pariisi, et veeta Yespicaga koos aega. Nii kulutas Özil iga paari nädala tagant umbes 20 000 eurot eralennukite peale. «Varajased lennud ja kõik sinna juurde kuuluv mõjutasid tema esitusi palliplatsil,» teatab El Mundo ja märgib, et seetõttu otsustaski Real Saksamaa koondislase rahaks teha.

Nüüd teatab Suurbritannia meedia, et Özili praegune popstaarist tüdruksõber Mandy Capristo soovib kindlasti elukaaslasega koos Londonisse kolida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles